Taxatiedag Daf Club Nederland 2020

  • 0

Taxatiedag Daf Club Nederland 2020

Op zaterdag 1 augustus organiseerde Dafclub Nederland in Heerde een taxatiedag voor eigenaren/leden in Heerde. In verband met de Corona-ellende waren alle activiteiten van de club in het lustrumjaar 2020 zo’n beetje stil gelegd. Het aantal aanvragen voor een taxatie bleven echter binnenstromen dus is er een inhaalslag te maken nu het onder voorwaarden weer kan. In Heerde, waar voor de tweede keer een taxatiedag werd gehouden, werden achtereenvolgens een Volvo 340, een Kalmar, een Daf 46, een Daf 33 en tot slot een Daf 66 getaxeerd.

Waarom je Daf taxeren?

Als je bijvoorbeeld een auto van 40 jaar total-loss rijdt krijg je in alle gevallen alleen maar de dagwaarde uitgekeerd. Met een oldtimer is dat vaak erg weinig. En dat terwijl jouw gouden koets ook nog eens van enorme emotionele waarde is. Vaak zelfs veel meer dan de financiële waarde. Maar met een taxatierapport toon je aan dat je geliefde wagen toch echt meer waard is dan de huidige dagwaarde. Als je de auto bijvoorbeeld deels of helemaal gerestaureerd hebt, hier en daar schoonheidsaanpassingen hebt gedaan, een revisie hebt gedaan aan de motor of iets anders waardoor de waarde verhoogd is.

In verband met Corona werden uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Zo werd de 1,5 meter afstand gerespecteerd en waren ontsmettingsmiddelen aanwezig. Gelukkig ontbrak het ook niet aan een goed gesprek en kopje koffie of thee met wat lekkers. Al met al een geslaagde taxatiedag…


Geef een reactie

Zoeken

Recente blogs

Paasritje met Dafne

Dafne is 45 jaar!

Fijne Feestdagen!

Weer een jaar voorbij…

De meiden stelen de show!

Gezellige IJsselclassics

Geen bericht, goed bericht?

Het begint er op te lijken

Fijne feestdagen

Bouw garage in volle gang

A-status voor Dafne

Nieuwe garage

Zomaar wat mooie plaatjes

Een echt Daf-weekend

Nog meer werk….

Werkzaamheden aan Dafne

Dafne thuisgekomen

Ritje met 6 zusjes!

Dubbel gevoel

Verse APK

Zonder woorden….

Gruwel: Achteruitrijden

Yes, stickers!

Restauratie uitgesteld

Een splinternieuwe Vario

Gratis wasbeurtje

Mooie Dag Holland Dag

Toch maar een ander

Werkzaamheden Variomatic

Ook op cassette!!!!

Eerste investeringen

Bijna brand

Aviodrome Lelystad

Auto’s uit Born

De YA 66 verprutst

Gezellig kletsen

%d bloggers liken dit: