Links

Hoort jouw link hier ook tussen omdat je een DAF-gerelateerde website hebt? Laat het ons dan hier even weten. Het enige dat we ervoor terug vragen is dat we dan natuurlijk ook graag op jouw website staan.

DafClub.nl
In 1980 is DAF CLUB NEDERLAND door een groep enthousiaste DAF-rijders opgericht. Doelstelling van DAF Club Nederland is het in stand houden van alle voertuigen met een Variomatic aandrijving. Dit zijn dus alle DAF personenauto’s, maar ook de DAF Pony, de Kalmar en de Volvo’s type 66 en 340. Inmiddels is de club uitgegroeid tot een kleine 1600 leden.

DCN Facebook groep
De officiële Facebook groep van Daf Club Nederland.

Daf Variomatic
De Facebook groep van een hoop Daf enthousiastelingen. “This is a group for any one that owns a DAF Variomatic Car to share there experiences and photos. Volvo Variomatic owners are also welcome.”

DAF gespot!
De Facebook groep voor liefhebbers van DAF oldtimers. Heb je een Daf in het wild gespot? Hier kun je het laten weten!

Daf600.nl
Mijn rode vriendje geboren in Holland zijn leven doorgebracht in Zweden. Het zal in 1972 geweest zijn wanneer mijn rode vriendje aan zijn einde komt. Stuk versleten mishandeld aan de kant geschoven en niemand die meer naar hem om keek. Het is November 2012 toen ik foto’s van mijn rode vriendje toegestuurd kreeg uit Zweden. Een zielig hoopje een nieuw begin. Onwijs veel werk een jongens droom. We gaan naar zweden. Een nieuw leven in zijn geboorte land hier is zijn verhaal.

Dafhobby.nl
Dafhobby is opgericht door Danny Muijtjens en houdt zich bezig met de in-en verkoop van onderdelen van DAFpersonenauto’s en onderdelen van Volvo 66/300serie.

Dafmuseum
De ‘DAF Museum collectie’ toont de geschiedenis van de Van Doorne’s aanhangers tot DAF Trucks N.V met ruim 100 voertuigen van 1928 tot nu.
Een prachtig museum waar we al twee keer met veel plezier hebben rondgelopen. Inmiddels is het helemaal verbouwd (2019) dus wordt het hoog tijd om er weer eens te gaan kijken.