Gezocht; bezitters coupé

  • 4

Gezocht; bezitters coupé

Ik ben op zoek naar mensen die in het bezit zijn van een Daf 66 of 55 Coupé en die -net als ik- nieuwe witte bekledingspanelen zoeken voor de achterraamstijlen. Ik kan die namelijk nieuw laten maken alleen bij 1 enkel setje is de prijs tamelijk hoog. Hoe meer er mee doen hoe lager de prijs! Dus eerst maar eens inventariseren of er belangstelling voor is. Stuur me maar een mailtje als jij ook belangstelling hebt….


4 Comments

Avatar

Tom

mei 25, 2014at 9:03 pm

hallo,

als de prijs mij bevalt voor die witte bekledingspanelen dan heb ik wel belangstelling.

m.v.g. tom

Avatar

Erik

december 5, 2014at 6:22 pm

Hallo,
Is het gelukt om deze kapjes te laten maken ?
Gr, erik van hengel

Avatar

Bob van Beek

april 18, 2015at 11:16 pm

hallo, ik en mijn beste vriend hebben ook alle twee een daf coupe, en hebben misschien ook wel intresse. en misschien is er ook iets te regelen met danny van dafhobby.

Wim

Wim

augustus 2, 2015at 6:49 pm

Hallo allemaal. Meer dan een jaar lang ben ik bezig geweest met een ‘professioneel’ bedrijf in Zwolle die de kapjes zou kunnen namaken. Ik had het gevoel dat ik een beetje aan het lijntje werd gehouden en onlangs kwam ik er achter dat de zaak niet meer bestaat. De kapjes die ik daar had achtergelaten zijn spoorloos dus ik zal wat anders moeten regelen. Op dit moment staat het geheel echter op een laag pitje. Gezien de grote belangstelling zal ik wellicht in de toekomst een nieuwe poging ondernemen. Jullie horen dan ongetwijfeld weer van mij……

Geef een reactie

Zoeken

Recente blogs

Paasritje met Dafne

Dafne is 45 jaar!

Fijne Feestdagen!

Weer een jaar voorbij…

De meiden stelen de show!

Gezellige IJsselclassics

Geen bericht, goed bericht?

Het begint er op te lijken

Fijne feestdagen

Bouw garage in volle gang

A-status voor Dafne

Nieuwe garage

Zomaar wat mooie plaatjes

Een echt Daf-weekend

Nog meer werk….

Werkzaamheden aan Dafne

Dafne thuisgekomen

Ritje met 6 zusjes!

Dubbel gevoel

Verse APK

Zonder woorden….

Gruwel: Achteruitrijden

Yes, stickers!

Restauratie uitgesteld

Een splinternieuwe Vario

Gratis wasbeurtje

Mooie Dag Holland Dag

Toch maar een ander

Werkzaamheden Variomatic

Ook op cassette!!!!

Eerste investeringen

Bijna brand

Aviodrome Lelystad

Auto’s uit Born

De YA 66 verprutst

Gezellig kletsen

%d bloggers liken dit: