Dafje Texel 2022

door | jul 2, 2022 | 0 Reacties

Dit weekend werd voor de tiende keer Dafje Texel georganiseerd. Met een mooie ooi opkomst was het drukker dan de afgelopen twee jaren. Vorig jaar ging het op het laatste moment door en kwamen er twee Dafjes opdagen. Maar het jaar daarvoor was het zelfs afgelast door Corona.

Dit jaar reden maar liefst 8 Dafs een prachtige route over het eiland Texel waarbij op verschillende locaties een fotostop werd gemaakt. Ook was er een bezoek aan de haven van Oudeschild, de vuurtoren en werd de dag afgesloten met een bezoek aan IJsboerderij Labora. Daar konden we genieten van een ijsje naar keuze waarbij sommigen hun boekje compleet te buiten gingen met maar liefst 5 bolletjes!

We hebben elkaars autos bewonderd en mensen leren kennen met dezelfde passie als de onze. Zo ontdekten we dat iedere Daf z’n eigen verhaal heeft en iedere eigenaar zijn eigen reden om een Daf te bezitten.

Zoals Artie Dabbeljoe schreef op de pagina van Dafje Texel:

Dat was een prachtige rit, met prachtige auto’s, op een prachtig eiland, met prachtige verhalen. Wat nu rest zijn prachtige foto’s en prachtige herinneringen. Volgend jaar weer!

– Artie Dabbeljoe

Al met al een geweldig mooie dag met goed weer, toffe mensen, goed georganiseerd en zeker voor herhaling vatbaar. We kijken alweer uit naar Dafje Texel 2023.

Ontzettend genoten!

P.s. Ook zo’n door ons ontworpen Dafje Texel shirt of polo? Stuur Elkana even een berichtje op Facebook.